The Ibiza Twiins

Playa d´en Bossa, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 10 m

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det moderna hotellet The Ibiza Twiins ligger direkt vid stranden i Playa d’en Bossa. Det stora poolområdet bjuder på en enastående utsikt över havet, och ett stenkast från hotellet hittar du den vackra sandstranden som sträcker sig ett par kilometer längs kusten. På Ibiza Twiins väntar stilrena och ljusa rum i de två byggnaderna Joy och Life, och ett lyxigt spa- och wellnessområde bjuder på avkoppling.

Playa d’en Bossa är ett mångfacetterat resmål som erbjuder både sol och bad, kombinerat med flera av Ibizas mest kända klubbar. Det är en bra ort att utgå ifrån om du vill uppleva Ibizas klubbliv! Stranden är Ibizas längsta och sträcker sig nästan hela vägen till Ibiza stad. En avstickare till staden för shopping och sightseeing går smidigt med taxi eller lokalbuss. Playa d’en Bossa erbjuder gott om nattliv, strandklubbar, restauranger och butiker under sommarsäsongen, i regel från mitten av juni till mitten av september.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar på de Baleariska öarna. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori och gäller resenärer från 16 år. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen. Hotellet slog upp portarna efter en totalrenovering 2022, och de två hotellbyggnaderna som utgör nya Ibiza Twiins hette tidigare Sirenis Tres Carabelas och Sirenis Hotel Goleta.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider