Zleep Hotel Copenhagen Airport

Vedbæk, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • gym
  • Flygplats Kastrup/Köpenhamn (CPH): 3.0 km (8 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Zleep Hotel Copenhagen Airport ligger i Kastrup i affärskvarteren, en kvarts bilfärd från både Tivoli och Royal Arena. Detta hotell ligger 7,8 km från Nyhavn och 8 km från Strøget.

Boendet har 94 rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, ett TV-rum, två Konferensrum och ett businesscenter står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, tennis, golf, gym och aerobics. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider