Premium Zakynthos Caretta Beach - Havssköldpaddor, Olympia och det azurblå havet

Zakynthos, Grekland Flagga - Grekland

Solresor
Totalpris: 1000000
Se pris & boka

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • DistanceToTown:
  • HotelLink: https://www.solresor.se/premium/premiumresor/premium-zakynthos/
  • DistanceToBeach:

Hotellbeskrivning

Om du gillar kritvita sandstränder, kristallklart vatten samt storslagen och varierad natur så är den grekiska semesterpärlan Zakynthos något för dig! 

På Zakynthos har du de bästa förutsättningarna för att komma ner i varv, koppla av på en handduk i sanden och bara njuta. På Zakynthos finns det dock mycket mer än bara perfekta platser för avkopplande dagar i solen. Gör dig redo för en spännande resa där vi utforskar öns natur och vackra sevärdheter. Vi kommer givetvis att få hälsa på hos öns absoluta ”must-see” – havssköldpaddorna Caretta Caretta. Zakynthos är nämligen en av de platser i Medelhavet som de hotade havssköldpaddorna föredrar allra mest. Havssköldpaddorna har existerat i över 90 miljoner år och kan väga upp till 100 kilo. Det är därmed utan tvivel en av öns största turistattraktion, men också en oförglömlig upplevelse när vi får hälsa på de spektakulära djuren i deras naturliga hemmamiljö.

Den grekiska semesterpärlan gömmer på en mängd andra spännande upplevelser, däribland en av Greklands mest besökta stränder – Navagio Beach. Den populära vackra stranden är känd för skeppsvraket ”The Shipwreck” som ligger placerat mitt på den vita stranden. Skeppet som tillhörde smugglare förliste i en storm år 1989 efter att ha blivit jagat av kustbevakningen. Sedan dess har skeppet varit en populär attraktion och lockar än idag till sig flera besökare.

Zakynthos är en ö som bjuder på lite av allt - här finns de allra finaste sandstränderna, spännande historia och storslagen natur! På vår premiumresa till Zakynthos har vi samlat öns alla höjdpunkter i ett veckoprogram så att du lämnar ön med en mängd olika oförglömliga sinnesintryck. 

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider