Selectum Luxury Resort

Belek, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 4 km
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2017, renoverat 2018 / 2019
  • transfer_time: 45 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Heltäckningsmatta/parkett
  • elevator
  • pool_slides
  • wellness
  • beach_towel
  • credit_card:
  • room_ac
  • nbr_rooms: 400
  • all_inclusive

Recensioner

| 4,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lyxiga miljöer med otrolig detaljrikedom
Det är verkligen inte lätt att beskriva Selectum Luxury Resort – det måste helt enkelt upplevas! Ord som extravagant, lyxigt, finurligt och annorlunda passar alla bra, och vi vågar påstå att du aldrig sett något liknande förut. Det är svårt att ta sig runt på hotellet utan att titt som tätt stanna upp, förundras och le, och du blir snabbt på gott humör av den lekfullhet som genomsyrar hotellet.

Hotellet är inrett i en mix av stilar och material, och du blir bombarderad med sinnesintryck; överallt finns färger, lustiga detaljer och blandade stilar du kan studera. Av de många detaljerna kan nämnas den anmärkningsvärda och iögonfallande röda poolen, de konstgräsbeklädda väggarna, de gigantiska kristallkronorna och inte minst de två enorma träden inkapslade i glas.

Selectum Luxury Resort är uppdelat i två avdelningar – huvudavdelningen och familjeavdelningen. Familjeområdet är ett riktigt paradis för barn och lekfulla själar, och är verkligen välgjort och inrett med tanke på barnfamiljer.

Området kring poolen i familjedelen har en lugn, avslappnad stämning utan hög musik och dunkande rytmer, och här kan du fullkomligt varva ner. Här finns gröna gräsmattor, höga träd som skuggar, små bänkar med mjuka kuddar, lustiga figurer och ett hav av roliga detaljer överallt.

Du kan se fram emot ett överdådigt, varierat och superläckert All Inclusive-utbud, där du inte bara kan njuta av den utsökta maten i huvudrestaurangen, utan även av kakorna i det fina patisseriet, det stora utbudet av snacks, kostnadsfri glass, goda drinkar och inte minst den härligt familjevänliga restaurangen i familjeavdelningen.

Selectum Luxury Resort är ett av våra Premium Collection-hotell, och klassas därmed som ett av Nazars allra lyxigaste och mest exklusiva hotell.

Läcker pool, rolig vattenpark och vacker strand
Den stora, runda huvudpoolen bjuder in till härligt uppfriskande dopp. Mitt i poolen kan du njuta av solen medan du doppar tårna i vattnet, då vissa solsängar ligger i vattnet! Vid den stora poolen ligger en härlig barnpool med ett par vattenrutschbanor för de minsta barnen.

I familjedelen av Selectum Luxury Resort ligger ännu en ljuvlig pool, och här råder en mycket avslappnad stämning. Här är ingen störande musik – bara en massa skratt.

Här på Nazar har vi, fastän vi har sett ofantligt många pooler, aldrig förut sett en röd pool! Men en sådan finns det minsann på Selectum. Den är minst sagt iögonfallande och ligger vid scenen, där det finns en stor poolbar samt paviljonger som du kan hyra för en dag. Den röda poolen används främst till hotellets evenemang, skumfester och andra festligheter, och kan därför inte användas till uppfriskande dopp.

Vill ni ha fart och fläkt så finns det en fantastisk vattenpark i Selectum Luxury Resorts familjeavdelning. Här finns både en härlig lazy river och massor av roliga, nervkittlande vattenrutschbanor för både stora och små våghalsar. Sex av dem är för äldre barn, medan åtta av dem är mer barnvänliga vattenrutschbanor för yngre barn.

I och med att hotellet ligger precis vid stranden, kan du naturligvis också ta uppfriskande dopp i det inbjudande, turkosa havet. Här finns en vacker pir, där du kan sola och njuta av drinkar från pirens bar. Både på stranden och på piren finns sköna solsängar och skuggande parasoller.

Överdådigt All Inclusive-utbud
Begreppet All Inclusive kommer verkligen till sin rätt på Selectum Luxury Resort – här finns i princip allt du kan önska i form av delikat och vällagad mat, läckra snacks, kostnadsfri glass, drinkar, goda bakverk, smoothies och färskpressade juicer. Huvudrestaurangen är fin och, liksom resten av hotellet, väldigt genomtänkt inredd med både stil, finess och glimt i ögat. Mitt i restaurangen ligger det fina charkuteriet med all världens läckra ostar, skinkor och delikatesser.

I lobbyn finns ett italienskt show cooking-område, som om eftermiddagarna serverar fina smakprover. Här finns även en härlig sushibar, där sushikockarna förbereder raffinerad sushi. Besök också det fina patisseriet, som har diskar fyllda med vackert utformade och överdådiga bakverk.

Det finns inte mindre än nio barer på Selectum, inklusive en smoothie- och vitaminbar vid poolen, så du har aldrig långt till uppfriskande dryck. Vid poolen står frysar fyllda med glass som du kan ta hur mycket du vill av – det är ju All Inclusive!

Utöver det finns en à la carte-restaurang med fisk och skaldjur samt en stekrestaurang, som du kan besöka en gång vardera under semestern. Önskas fler besök så är det möjligt mot en mindre bokningsavgift.

Restaurangen i familjeområdet är ett kapitel för sig, och med rutschbanor mitt i restaurangen syns det tydligt att man tänkt på barnen. Här kan de busa när de ätit färdigt, medan de vuxna sitter kvar och har det trevligt i de färgglada omgivningarna. Det råder en avslappnad stämning i den ljust inredda restaurangen, där ni både kan sitta inomhus och utomhus. Maten som serveras är verkligen läckert och kreativt presenterad, och barnen kommer garanterat kunna hitta några av sina favoriträtter i det stora utbudet. Som en extra service till småbarnsfamiljer finns här också modersmjölksersättning och barnmat.

Fenomenal och fantasifull barnklubb
Selectum Luxury Resort har en fullkomligt sagolik och splitterny barnklubb på två våningar. Den är ljust, fantasifullt och spännande inredd, och naturligtvis genomsyrad av samma lekfullhet och detaljrikedom som syns på resten av hotellet. Barnen kommer älska att leka i de härliga omgivningarna i sällskap med de passionerade aktivitetsguiderna, som gör allt för att hålla barnen aktiverade och underhållna.

Barnklubben har inomhusbarnpool, häftiga interaktiva spel med projektorer som gör det möjligt att exempelvis spela fotboll utan en fysisk boll, en biograf samt ett Lego-rum. Barnen kan också få bada i bollhav eller ta ett roligt fotominne från semestern vid det fina akvariet med färgglada fiskar. Akvariet är nämligen byggt så att om du står på en viss plats, ser det ut som att du är inne i det tillsammans med fiskarna.

I förlängning av den fantastiska barnklubben finns också en övertäckt lekplats, där det kan busas och stojas utan att vara i solen. Det finns också ett glatt och populärt minitivoli, som är öppet om kvällarna.

Den härliga barnklubben ligger precis vid vattenparken och har sin egen lilla snackrestaurang till barnen.

Var aktiv eller slappna av
Liksom ögat aldrig får slut på saker att förundras över på Selectum Luxury Resort, så får du heller aldrig slut på saker att hitta på under semestern. Här finns massor av aktiviteter du kan ta dig an, exempelvis tennis på en av de 12 tennisbanorna, basket, beachvolleyboll, bordtennis, bågskytte eller dart. Hotellets aktivitetsguider arrangerar klasser i aerobics, step och andra träningsformer, och håller även tävlingar, aktiviteter och temaevenemang på dagarna. På kvällarna arrangeras shower, livemusik och koncerter.

För dig som vill hålla formen under semestern finns ett läckert gym med flera maskiner, vikter och utrustning, så att du kan utmana dig själv under semestern. Gymmet är ljust och har stora fönster med utsikt mot antingen den härliga inomhuspoolen eller trädgården.

Behöver du ägna lite tid åt att skämma bort och ta hand om dig själv, kan du besöka Selectum Luxury Resorts läckra spa.

Det finns fritt wifi på hela hotellet.

Mot betalning

Bowling, upplysta tennisbanor och basketplaner, tennisundervisning, vattensportsaktiviteter.

Vackra rum med kreativa lösningar
Rummen i huvudbyggnaden

Det är olika färgteman på rummen i huvudbyggnaden, som är extravagant inredda med velourmöbler och många fina, kreativa detaljer och lösningar. Det finns satellit-tv, minibar som fylls dagligen som en del av All Inclusive-programmet, en liten sittgrupp med sköna stolar och bord, safety box, morgonrock, hårfön, badtofflor, central luftkonditionering, vattenkokare, kaffe- och tefaciliteter samt fritt wifi. Badrummet har både duschkabin och jacuzzi. Der finns rum med både laminat, helteckningsmatta eller stora områden med matta. Se vänligen under rumsbeskrivningen för att se vilket slags golv som är i det valda rummet.

Rummen har balkong eller terrass. 

Dubbelrum, 2-3 personer
Dubbelrummet är 45-62 m2, har två riktiga sängplatser, och om här ska bo en tredje person tillkommer en extrasäng som mäter 190x90 cm.

Dessa rum kan bokas med landutsikt, delvis havsutsikt eller havsutsikt – de sistnämnda mot ett extra tillägg. I den här rumstypen är det heltäckningsmatta. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Detta rum kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Deluxerum, 2-3 personer
Om du vill ha lite extra plats, ska du välja ett deluxerum. Här har du 70-75 m2 att breda ut dig på. Här finns två riktiga sängplatser, och om ni är tre personer tillkommer en extrasäng, som mäter 190x90 cm.

I den här rumstypen är det laminatgolv och stora områden med matta . Dessa rum kan bokas med landutsikt eller havsutsikt, det sistnämnda mot extra kostnad. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Superior-rum med jacuzzi, 2-3 personer
Superior-rummen med jacuzzi är 75-85 m2. Dessa rum har duschkabin och jacuzzibadkar. Här finns två riktiga sängplatser, och om ni är tre personer tillkommer en extrasäng som mäter 190x90 cm. Rummen har laminatgolv och stora områden med matta.

Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.


Rummen i familjeavdelningen

Familjerummen på Selectum Luxury Resort ligger i en helt egen avdelning, som har både egen restaurang och ett härligt poolområde. Det är också här som vattenparken, barnklubben och minitivolit ligger.

Rummen ligger aningen på bottenplan eller på andra våningen i villorna, som ligger utspridda över ett praktfullt, vackert och grönt område. Från några av rummen på andra våningen är det möjligt att åka rutschbana ner till gräsmattan nedanför. Det är dessvärre inte möjligt att välja att få just ett sådant rum på förhand.

Familjerummen är inredda med både elegans, humor och en härlig lekfullhet med kulörta, glada färger och en otrolig detaljrikedom. Ni kan låna ett PlayStation med tillhörande spel, som barnen kan underhålla sig med från sin bäddsoffa om de behöver en paus från solen och plaskandet.

Utanför rummet finns en liten parkeringsplats, där ni kan parkera de små barncyklarna och barnvagnarna som går att låna i receptionen.

Familjerum, 2-4 personer
Dessa rum på 37-43 m2 är delade i två, så att barnen har sin egen lilla hörna med bäddsoffa, ett bord med inbyggt spel, två stolar och tv. Det finns en stor dubbelsäng, och en skjutdörr mellan där de vuxna och barnen sover. Sängen i barnhörnan är en bäddsoffa, som när den är utbäddad blir två olika sängar i olika höjder, som mäter 190x90 cm och 190x80 cm.

På Selectum har man verkligen tänkt igenom hur man ska tillgodose barnfamiljernas behov, och familjerummen har därför potta, babybad och en liten trappa, så att de små kan nå handfatet. Det finns en minibar som kostnadsfritt fylls dagligen, safety box, morgonrock, hårfön, badtofflor, individuel luftkonditionering, vattenkokare, kaffe- och tefaciliteter samt fritt wifi. Rummen har kakelgol och stora områden med matta samt balkong eller terrass. Här finns två tv, varav den ena är supersmart inbyggd i en spegel.

Rummet kräver minst två fullt betalande och ett barn, här kan bo max två vuxna och två barn och det är möjligt att få två barnpris.

Släpp vardagsstressen i hotellets ljuvliga spa
Något av det härligaste med att ha semester är att kunna slappna av, släppa vardagens måsten och bara fokusera på att skämma bort sig själv så mycket som möjligt. Det finns knappast något mer avstressande och lugnande än en skön massage och en ansiktsbehandling, där andra vårdar och tar hand om dig.

Selectum Luxury Resorts spa är ljust, lyxigt och inbjudande inrett med en riktigt behaglig stämning. Du kan njuta av turkiskt bad, bastu, ångbad och jacuzzi helt fritt, medan de avstressande och avslappnande behandlingarna är mot betalning.

Mot betalning

Alla behandlingar.


På hotellrummen i huvudbyggnaden finns ingen dörr till badrummet, som därmed är i öppen förbindelse med resten av rummet, vilket kan vara något man behöver vänja sig vid.

PlayStation och tillhörande spel till familjerummen kan lånas i receptionen mot en deposition.

Det är dessvärre inte möjligt att välja familjerummens läge på förhand.

Det krävs bokning av tennisbanorna.

Den röda poolen används främst till hotellets evenemang, skumfester och andra festligheter, och kan därför inte användas till uppfriskande dopp.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider