Scandic Kodbyen

Köpenhamn, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Kastrup/Köpenhamn (CPH): 12.2 km (19 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet erbjuder perfekta förutsättningar för såväl affärsresenärer som för familjer. Hotellet befinner sig i centrala Köpenhamns i ett omtyckt område. Från boendet tar det endast fåtalet ögonblick att nå såväl nattliv som affärer. Till flygplatsen Kopenhagen (CPH) är det 15 km.

Huset hälsar gästerna välkomna till ett fyra-våningshus med sammanlagt 370 rökfria rum och en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. För parkering står ett garage (avgiftsbelagt) till förfogande. Som ytterligare service erbjuds medicinsk assistans, rumservice och tvättservice. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 10 konferensrummen.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. För små gäster finns barnsängar. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka 10 rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och aerobics.

På boendet finns ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, ekologisk kost och laktosfri kost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider