Hotel Rival

Stockholm, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Arlanda (ARN): 45.2 km (41 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet tillhör 4-stjärns kategorien välkomnar gästerna till ett boende i Stockholm. I närområdet finns goda anslutningar till kollektivtrafiken.

Huset som erbjuder 99 rum befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I hotellet finns en tidningskiosk. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. I de flesta rummen finns balkong. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat, en DVD-spelare och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder rökfria rum.

Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en rökfri restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras frukost, en brunch i menyform och middag. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider