Hetman

Warszawa, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

 • restaurang
 • Bar
 • Flygplats Warszawa (WAW): 14.7 km (26 mins)
 • Lift / Elevator
 • Outdoor Pool
 • Restaurant(s)
 • WLAN
 • Parking
 • Air Conditioning
 • Bar
 • Smoke-free
 • distance_city: 500

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet erbjuder perfekta förutsättningar för såväl affärsresenärer som för familjer. Hotellet befinner sig ungefär 1,5 km från Warszawas populära centrum boendet ligger precis vid en huvudgata. Den närmsta flygplatsen Warschau (WAW) ligger ungefär 15 km från boendet.

Cityhotellet uppfördes 1898. De 13 enkelrummen och de 55 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningar och nås lätt med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). En garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum, 68 rökfria rum och rökrum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Solstolarna lockar till solbad. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och massagebehandlingar. Här finns även ett disco och en nattklubb.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en frukostsal. För kulinarisk omsorg finns en restaurang med separat rökavdelning. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En kontinental frukost lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider