Hotel Joyce by Astotel

Champs-Elysées, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Paris Orly (ORY): 31.0 km (46 mins)
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 26.0 km (39 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det här designhotellet befinner sig boendet ligger precis vid en huvudgata i Paris. Den närmsta flygplatsen är Paris - Orly (ORY) som befinner sig 35 km från boendet. Flygplatsen Paris - Charles de Gaulle (CDG) ligger ungefär 40 km bort.

Hotellet byggdes år 1900. De fyra enkelrummen och de 40 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Det luftkonditionerade boendet erbjuder en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp, ett växelkontor, rumservice, tvättservice och en brandvarnare. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Gästerna sover i en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis och gym. Underhållning erbjuds dessutom i form av en nattklubb.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider