Hotel Joke by Astotel

Champs-Elysées, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Paris Orly (ORY): 30.4 km (44 mins)
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 25.4 km (36 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hôtel Joke - Astotel ligger centralt i Paris, en fem minuters promenad både från La Machine du Moulin Rouge och Moulin Rouge. Detta hotell ligger 1,2 km från Galeries Lafayette och 1,3 km från Opéra Garnier.

Boendet har 44 rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Boendet erbjuder handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I hotellet finns ett TV-rum. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, rumservice och tvättservice. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. I konferensområdet kan en faxapparat och en fotokopiator utnyttjas.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering, centralvärme och en fläkt att tillgå. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Det finns en matsal. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider