Citadines Toison Dor Brussels

Bryssel, Belgien Flagga - Belgien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 1500

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ungefär 1,5 km från Bryssel centrum. Till flygplatsen Charleroi (CRL) är det 20 km.

De 48 lägenheterna, de 65 enrumslägenheterna, de 27 enkelrummen och de 14 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på nio våningsplan och nås lätt med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (avgiftsbelagt). Lägenhetshotellet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. På hotellet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns ett kök och badrum. Även ett golvvärmesystem är installerat. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. En fullt utrustad kokvrå med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en diskmaskin är en del av standardutbudet. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Lägenhetshotellet erbjuder 63 rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och spa. Underhållning erbjuds dessutom i form av en nattklubb.

På boendet finns en restaurang (med barnstol), en matsal, en frukostsal och en bar. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider