Movenpick Hotel Ibn Battuta Gate - Dubai

Jumeirah Beach, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Pool
  • Bar
  • Hiss
  • Restaurang
  • Internet

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Dubai ligger Movenpick Hotel Ibn Battuta Gate - Dubai i affärskvarteren, en 2 minuters bilfärd från Ibn Battuta shoppingcenter och 6 minuter från Dubai Marina. Detta hotell med 5 ligger 9,4 km från Skydive Dubai och 13,2 km från Ski Dubai.

Njut av internationell gastronomi på Mistral, en av de 8 restauranger detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice dygnet runt. Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Avsluta dagen med en drink på boendets bar eller bar vid poolen. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 06:00 till 11:00.

Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage och ansiktsbehandlingar. Utöver skidåkningen har du här även tillgång till nattklubb och ett dygnet runt-öppet gym. Hotellet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Den kostnadsfria bussen gör det enkelt för dig att ta dig till stranden.

Incheckning kl 15:00. Lägsta incheckningsålder är 18. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort, betalkort eller kontantdeposition krävs vid incheckning för oförutsedda utgifter.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna. Observera att familjerummet består av 2 anslutande rum och gäster som bokar denna rumstyp måste betala turistavgiften för varje rum. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information. Vid incheckning måste gäster visa det kreditkort som användes för att boka vistelsen. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information.

Du ska betala följande avgifter på boendet: Turistavgift: AED 20.00 per boende, per natt. Staden föreskriver en turismavgift som debiteras på hotellet. Avgiften är AED 20 för det första sovrummet per natt och ökar med AED 20 per natt för varje extra sovrum. Vi har listat alla tilläggsavgifter som hotellet har upplyst oss om. Avgifter kan emellertid variera, beroende på till exempel vistelsens längd eller vilket rum du bokar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider