Hotel Jurmala Spa & Conference Center

Jūrmala, Lettland Flagga - Lettland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Flygplats Riga (RIX): 18.0 km (19 mins)

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Jūrmala. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger i närheten av en sandstrands.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. En garderob, bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Boendet har även en rad affärer. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. I boendet finns en tidningskiosk. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För hemtrevliga temperaturer finns luftkonditionering installerat i rummen. I de flesta rummen finns balkong. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar och ett bubbelbadkar. Även hårtork och badrockar finns här. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökrum.

Förutom inomhus- och utomhusbassänger finns även ett badområde för barn. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. En solterrass bjuder in till avkoppling. Boendet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, beachvolleyboll, golf och ridning. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av vattengymnastik. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. På hotellet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, skönhetssalong, massagebehandlingar, akupunkturbehandlingar, hydroterapibehandlingar och solarium.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av frukost, en lunch á la carte och en variationsrik kvällsbuffé. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider