Boutique Garni Hotel Townhouse 27

Belgrad, Serbien Flagga - Serbien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Belgrad (BEG): 18.1 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger nära centrum Belgrade. Inom ungefär 1,5 km nås en målerisk flodbank. Flygplatsen Belgrade - Boegrad (BEG) ligger 17 km från boendet.

Hotellet som erbjuder 21 rökfria rum, nio enkelrum och två dubbelrum befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). En garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns en terrass. Rum har en kingsize-säng med heltäckningsmattor. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik, skönhetssalong och massagebehandlingar. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. För gästerna finns en rökfri restaurang med klimatanläggning till hands. Även barnstolar och en separat rökavdelning står till förfogande. Boendet erbjuder följande måltidspaket: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Varje morgon tillbereds en härlig frukostbuffé. Senare under dagen, till lunch och middag, finns möjligheten att beställa från meny. För speciella smaker eller preferenser erbjuds: dieträtter och barnmenyer Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. Här finns ett brett urval av alkoholfria drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider