NH Berlin Kurfuerstendamm

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Berlin Brandenburg (BER): 29.8 km (29 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Spa
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet i kategorin första klass erbjuder perfekta förutsättningar för affärsresenärer. Hotellet befinner sig i Berlins hjärta i ett lugnt område.

Under vistelsen kan gästerna avnjuta den rogivande ambiensen i någon av de 15 sviterna, de 15 enkelrummen och de 138 dubbelrummenna. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Bagageförvaring, medicinsk assistans, tre Konferensrum, en faxapparat, en tvättautomat, en brandvarnare och en takterrass står till förfogande för gästerna. Inrättningen tillhandahåller en drickautomat. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. För gästerna fordon finns parkeringsmöjligheter i ett garage. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Vid behov kan barnsängar begäras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en plattskärmstv och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork och sminkspegel. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder 167 rökfria rum.

I poolanläggningen med ett speciellt badområde för de små finner gästerna avspänning och njutning. På terrassen finns bekväma solstolar. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och basket. Hotellet erbjuder gym, bordtennis, biljard och gymnastik. Boendet wellnesserbjudanden innefattas av spa, en bastu och ångbad. Att även en miniklubb, livemusik och ett disco finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en frukostsal och en bar. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och lunch.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider