Senator Victory Square

Kiev, Ukraina Flagga - Ukraina

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 3500

Hotellbeskrivning

Cityhotellet är idealt för såväl affärsresenärer som för familjer och ligger ca. 2,5 km från de populära sevärdheterna i Kievs centrum. 300 m från boendet finner gästerna de lokala nattklubbarna. Den närmsta flygplatsen Kiev - Borispol (KBP) ligger ungefär 40 km från boendet.

Lägenhetshotellet som erbjuder 27 lägenheter, sex enkelrum och två dubbelrum befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Vid receptionen är in- och ut-checkning möjlig vid alla tider på dygnet. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. På hotellet finns även en tidningskiosk och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, transferservice, översättningstjänster, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, ett minikylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en bakugn. Utöver det finns en tvättmaskin och ett strykjärn med strykbräda. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en stereoanläggning och wifi innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Boendet erbjuder 16 rökfria rum.

Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna kommer att skämmas bort i den luftkonditionerade restaurangen. Restaurangen är rökfri, men har en separat rökavdelning. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider