Ibis Bordeaux Centre Gare Saint Jean Euratlantique (ex Du Faisan Hotel)

Bordeaux, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Travel Safe
  • WLAN

Distans

  • Distance city: 1500m

Hotellbeskrivning

Cityhotellet är idealt för affärsresenärer och ligger ungefär 1,5 km från Bordeauxs centrum. Direkt utanför dörren finns både restauranger och förbindelse till kollektivtrafiken.

De 62 rummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningar och nås lätt med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. Hotellet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På boendet finns även en tidningskiosk och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även rumservice och tvättservice. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering, ett golvvärmesystem och en fläkt. Dessa rum har en dubbelsäng och en bäddsoffa och är inredda med mjuka heltäckningsmattor. På rummet finns det ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum.

På boendet finns en matsal och en frukostsal. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En kontinental frukost lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider