San Ranieri Hotel

Pisa, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 15 km
  • Flygplats Pisa (PSA): 6.1 km (9 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 3900

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det här flygplatshotellet ligger tre km från Pisa (PSA)-terminalen. Placeringen, vid en huvudgata, innebär mycket goda förbindelser till och Pisa (vars centrum ligger ca. fyra km, bort).

De fem juniorsviterna, de två sviterna, de 41 enkelrummen och de 42 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på tre våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). En garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. En telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär optimal komfort. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork och sminkspegel finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, 90 rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Med en kontinental bufféfrukost garanteras en bra start på dagen. Till lunch och middag står valet mellan en rad a la carte-rätter. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider