Hotel Jan Krakow

Krakow, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Kraków (KRK): 11.9 km (24 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Jan ligger i hjärtat av Kraków, ett stenkast från både Royal Road och Stortorget. Detta hotell ligger 3 km från Oskar Schindler-fabriken och 3,3 km från Wawel.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 27 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, transferservice, rumservice, tvättservice, ett konferensrum och en tvättautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Vid behov står likaså parkeringsplatser (avgiftsbelagt) till resenärernas förfogande.

För hemtrevliga temperaturer finns luftkonditionering installerat i rummen. Gästerna sover i en dubbelsäng. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Här finns även en telefon, satellit-TV och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Ett de rullstolsanpassade rummen är utrustat med ett barriärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider