PARK INN BY RADISSON HOTEL and RESIDENCE

Bukarest, Rumänien Flagga - Rumänien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Inomhuspool
  • Parking
  • Poolbar
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar
  • Utomhuspool

Hotellbeskrivning

Detta residens befinner sig i ett historiskt präglat kvarter och ligger i Bukarest centrum. I närheten finns en rad affärer. Till flygplatsen Bucharest - Otopeni (OTP) är det 15 km.

I ett nio-våningshus, och i fyra annex finns sammanlagt 210 rum, 127 lägenheter och 22 enrumslägenheter. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring och en bankomat. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Lägenhetshotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. För parkering står ett garage (avgiftsbelagt) till förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, transferservice och en tvättautomat. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. För konferenser, föredrag eller sammanträden står fyra rum till förfogande.

I rummen finns centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Gästerna sover i en bäddsoffa. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en TV-apparat, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm.

Poolanläggningen med bassänger både inomhus och utomhus, lockar till härliga bad. Uppfriskande drycker i poolbaren och härlig avslappning i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis, gym, gymnastik, aerobics, spa och ångbad. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med joggning.

På boendet finns en restaurang, en bar och en lobbybar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider