Sandy Beach Hotel

Albena, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 50 m
  • Flygplats Varna (VAR): 39.6 km (36 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Sandy Beach - All Inclusive ligger i Balchik nära stranden, en kort 3 minuters promenad från Albenas strand och 13 minuter från Aquamania Aquapark. Detta hotell med exklusiv profil ligger 10,8 km från Golden Sands Beach och 1,8 km från Monastery of Saints Constantine and Helena.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett sju-våningshus med sammanlagt 163 rum och en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. I affären kan mat köpas. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På hotellet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en barnvakt, en biluthyrning, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och en hotelldoktor. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Förutom inomhus- och utomhusbassänger finns även ett badområde för barn. Bubbelpoolen lockar till välgörande avkoppling för gästerna, men här väntar även roligheter i vattenrutschkanan och uppfriskande drycker i poolbaren. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Hotellet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, boccia, beachvolleyboll, volleyboll, basket, minigolf och ridning. Boendet har ett vattensportprogram med vindsurfing, trampbåtåkning, segling, snorkling och dykning. Med ett gym, bordtennis, biljard, dart, gymnastik och aerobic i huset har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. Hotellet förfogar över en wellnessavdelning med spa, massagebehandlingar och kurbehandlingar. Mot en kostnad erbjuds även en bastu och ett ångbad. Att även ett underhållningsprogram, en miniklubb och ett minidisco finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

Boendet förfogar över en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. En läcker frukost ger energi för dagen och till lunch och middag lockar en rik buffé gästerna. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider