Zulian Aparthotel

Krakow, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Kraków (KRK): 15.2 km (23 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 700

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Zulian Aparthotel by Artery Hotels ligger i hjärtat av Kraków, en tio minuters promenad från både Royal Road och Planty-parken. Detta hotell med spa ligger 0,9 km från Stortorget och 3,6 km från Wawel.

Boendet har 27 rum. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Boendet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, en bankomat, ett lekrum, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. De som anländer med egen bil kan använda sig av boendets parkeringsplatser (avgiftsbelagt). Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Gästerna sover i en dubbelsäng. För små gäster finns barnsängar. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en plattskärmstv med satellitanslutning och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Lägenhetshotellet erbjuder rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Solstolarna lockar till solbad. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och spa.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider