Ruby Sofie Hotel Vienna

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Wien (VIE): 17.8 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Ruby Sofie Hotel Vienna ligger mitt i Wien, en 4 minuters promenad från Hundertwasserhaus och 10 minuter från Playground in the Stadtpark. Detta hotell ligger 1,1 km från Jesuitenkirche och 1,5 km från Stephansplatz.

Boendet har 77 rum som lätt nås med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, ett bibliotek, en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, en brandvarnare och en rökruta står till förfogande för gästerna. Som servicetjänster ses boendet tillhör en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Hotellet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat, en radio, en stereoanläggning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, yoga och aerobics. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider