Ruby Sofie Hotel Vienna

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Suitable for children
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Ruby Sofie Hotel Vienna ligger mitt i Wien, en 4 minuters promenad från Hundertwasserhaus och 8 minuter från KunstHausWien. Detta hotell ligger 1 km från Playground in the Stadtpark och 1,1 km från Jesuitenkirche.

Boendet har 77 rum som lätt nås med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, ett bibliotek och en rökruta står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas.

I rummen finns luftkonditionering. Dubbelsäng ger en behaglig nattsömn i rummen. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en radio, en stereoanläggning och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, yoga och aerobics. Här erbjuds även det uppskattade nöjesprogrammet som består av en rad roliga aktiviteter för barn.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider