Garibaldi Blu Hotel

Florens, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Florence Airport (FLR): 8.5 km (24 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotel Garibaldi Blu ligger centralt i Florens, ett stenkast från Piazza di Santa Maria Novella och en 7 minuters promenad från Santa Maria del Fiores katedral. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,9 km från Uffizierna och 0,2 km från Santa Maria Novellas basilika.

I detta hus finns 22 rum och en hiss och en reception. Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, en plattskärmstv med satellitanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Gästerna får dessutom egna tofflor. En dusch, badkar och bidé tillhör badrummens interiör. Även hårtork och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Här finns även möjligheten att varva ned med tennis, beachvolleyboll, surfing, kanotpaddling, kajakpaddling, dykning och gym.

På boendet finns ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider