Hotel Cabane - Orso Hotels

Montparnasse, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 39.3 km (46 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger på en huvudgata i Paris. Till flygplatsen Paris - Orly (ORY) är det runt 22 km. Flygplatserna Paris - Charles de Gaulle (CDG) och Beauvais (BVA) befinner sig ca. 28 km och 35 km från boendet.

De tre enkelrummen och de 40 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. Att receptionen är öppen dygnet runt innebär flexibilitet vid in- och ut-checkning. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett lekrum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns en terrass. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Till rummens fördel räknas en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett wellnessområde med spa finns i huset.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider