ibis Styles Paris Pigalle Montmartre

Champs-Elysées, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 25.6 km (38 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 3,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ca. 500 m från turisternas favoritutflyktsmål. Centrala Paris ligger endast en km, bort.

De 49 rummen, de sex enkelrummen och de 37 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Ett mötesrum ger möjlighet att anordna konferenser, föredrag eller möten.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta rummen finns balkong. I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Till rummens fördel räknas en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Att även ett disco, ett kasino och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en kontinental frukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider