Hotel Elysa Luxembourg

Montparnasse, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 33.7 km (47 mins)
  • Flygplats Paris Orly (ORY): 17.5 km (30 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger ungefär 700 m från Paris populära centrum, på en huvudgata. Boendet passar för dem som söker ett unikt boende i en autentisk atmosfär. Till flygplatsen Paris - Orly (ORY) är det runt 18 km. Flygplatserna Paris - Charles de Gaulle (CDG) och Beauvais (BVA) befinner sig ca. 30 km och 68 km från boendet.

Detta cityhotell byggdes 1876. Hotellet som erbjuder 10 juniorsviter och 20 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. På rummet finns det en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som internettillgång, en telefon med direktval och en TV med satellit- och kabelmottagning, gör semestertillvaron än mer bekväm. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Poolanläggningen är en plats för både njutning och badroligheter. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och spa.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. En kontinental bufféfrukost lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider