AluaSoul Ibiza

Es Canar, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det nyrenoverade vuxenhotellet AluaSoul Ibiza ligger intill stranden i Es Cana, strax utanför Santa Eulalia. Här bor du på ett snyggt, designat hotell med en avkopplande atmosfär. Hotellets pool är omgiven av lyxiga solstolar och balinesiska solsängar, och ortens fina sandstrand ligger tvärs över gatan.

I orten Es Cana befinner du dig långt från Ibizas partyliv. Här finns en fin sandstrand och en av de mest populära hippiemarknaderna på ön. Ibizas tredje största stad Santa Eulalia ligger bara tio minuters körväg bort och är det självklara resmålet för alla matintresserade. Här råder spanskt småstadslugn med ett rikt utbud av restauranger, barer och trevliga butiker. Strandpromenaden följer den fina sandstranden hela vägen, och i stadens eleganta marina står yachter förtöjda. Ett besök på restauranggatan Calle San Vicente är ett måste!

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar på de Baleariska öarna. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori och gäller resenärer från 16 år. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider