Century Park Hotel

Amman, Jordanien Flagga - Jordanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Nightclub
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Bar
  • Utomhuspool

Hotellbeskrivning

I Amman ligger Century Park Hotel, en fem minuters bilfärd från både The Boulevard och TAJ shoppingcenter. Detta hotell med 4 ligger 4,9 km från Rainbow Street och 5,5 km från Ammans köpcenter.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds en barnvaktsservice, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (avgiftsbelagt). I badrummet finns en dusch och hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. På terrassen finns bekväma solstolar. På hotellet erbjuds även tennis och gym. Dessa härliga nöjen är avgiftsbelagda. I miniklubben tas barnen omhand med omsorg.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: en innehållsrik frukostbuffé och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider