Hotel Bartan Gdansk Seaside

Gdańsk, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 800 m
  • Flygplats Gdansk (GDN): 34.9 km (33 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 14000

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet befinner sig vid skogens rand i Gdańsk. Gästerna har 200 m till den närmsta busshållplatsen. Till flygplatsen Gdansk (GDN) är det 30 km.

Hotellet som erbjuder tre juniorsviter, tre enkelrum och 24 dubbelrum befinner sig i en byggnad med tre våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även en garderob, bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På hotellet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (avgiftsbelagt). Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att centralvärme är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en väckarklocka och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. En bubbelpool lockar till rogivande muskelavslappning (avgiftsbelagt). Hotellet erbjuder cykelåkning/mountainbikeåkning, stavgång, fiske och ridning. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds bordtennis, biljard och bordsfotboll. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med spa, ett ångbad och hydroterapibehandlingar. Mot en kostnad erbjuds även en bastu och massagebehandlingar. Till nöjesutbidet hör en miniklubb och ett disco.

På boendet finns en restaurang (med barnstol), en matsal och en bar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider