Crowne Plaza Geneva

Genève, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 3 km
  • Flygplats Genev (GVA): 0.5 km (1 min)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 3000

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det här flygplatshotellet ligger en km från Genf (GVA)-terminalen. Placeringen, vid en huvudgata, innebär mycket goda förbindelser till och Genf (vars centrum ligger ca. tre km, bort). Ett alpint skidområde med en mängd spår för längdåkning nås efter 10 km. Den närmsta affären ligger 500 m bort.

De fyra juniorsviterna, de 32 enkelrummen och de 272 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sju våningsplan och nås lätt med fyra hissar. Receptionen är bemannad dygnet runt. Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 18 konferensrummen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I de flesta rummen finns balkong. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, 308 rökfria rum och rökrum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och golf. Boendet (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. Hotellet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu och ett solarium. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt). Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Till gästerna förfogande finns två restauranger med luftkonditionering och barnstolar. I restaurangerna finns skilda avdelningar för rökare och för de som inte röker. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Till lunch står valet mellan buffé, à la carte och meny och under middagen står valet mellan à la carte och meny. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider