Hotel Zeitgeist Vienna Hauptbahnhof

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Distans

  • Distance city: 2500m

Hotellbeskrivning

Hotel Zeitgeist Vienna Hauptbahnhof ligger i Wien (i området Favoriten), en kvarts promenad från Schweizergarten och Belvedere. Detta hotell med 4 ligger 1,3 km från Heeresgeschichtliches Museum.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 254 rökfria rum. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning (gratis). Cykelplatser kan förbokas.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Här finns även en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Poolanläggningen är en plats för både njutning och badroligheter. En solterrass bjuder in till avkoppling. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, boccia och minigolf. Boendet erbjuder gym, badminton, gymnastik och aerobics. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och bastu, då samtliga erbjuds.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och middag. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider