Scandic Stortorget Malmo

Malmo, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Kastrup/Köpenhamn (CPH): 31.3 km (34 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i centrala Malmö. Boendet är perfekt för såväl affärsresenärer som för familjer. I närheten finns en rad affärer. Till flygplatsen Malmo - Sturup (MMX) är det 30 km. Flygplatsen Kopenhagen (CPH) ligger 35 km från boendet.

Cityhotellet byggdes år 1914. 82 rökfria rum och en varm och inbjudande ambiens, väntar gästerna. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Med internet-anslutning (gratis) kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, tvättservice och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Nyheter från när och fjärran kan inlapas från dagstidningarna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de sex konferensrummen.

För ett härligt klimat i rummen finns både centralvärme och en fläkt att tillgå. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummens utrustning omfattar ett skrivbord och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum.

På hotellet har gästerna många möjligheter att vara aktiva, genom utbudet av sport- och friluftsaktiviteter, men självklart finns här också plats för ro och återhämtning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och en bastu.

På boendet finns en bar och en lobbybar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Här serveras frukost, lunch och middag. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, ekologisk kost och laktosfri kost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider