NYX Hotel Prague

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Prag (PRG): 18.2 km (32 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 200

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

På grund av det centrala läget i Prag är cityhotellet en ideal utgångspunkt för att upptäcka omgivningen. Perfekt för för gäster som förstår hur den speciella ambiensen bevaras.

Detta cityhotell byggdes 1920. Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett sex-våningshus med sammanlagt 88 rökfria rum och en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet. Det finns ett affärsområde med faxapparat och projektor tillgängligt.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Här finns även en te-/kaffemaskin. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökrum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Till nöjesutbidet hör ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en restaurang (med barnstol), en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En kontinental bufféfrukost garanterar en bra start på dagen. Som lunch och middag erbjuds a la carte-rätter. Till lunch finns än fler rätter att välja på, från menyn. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider