Piraeus Theoxenia

Pireus, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Avstånd strand: 3 km
  • Flygplats Athen (ATH): 49.2 km (39 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger Atens centrum, ca. tre km från stranden, på ett huvudstråk. 200 m ifrån boendet finns en tunnelbanestation. Till flygplatsen Athen (ATH) är avståndet ca. 50 km.

Hotellet som erbjuder fyra sviter, nio enkelrum och 63 dubbelrum befinner sig i en byggnad med nio våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och en bankomat. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, översättningstjänster, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice och en frisör. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. I rum med heltäckningsmattor står en kingsize-säng till förfogande. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Inredningen omfattar ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV-apparat och wifi innebär att njutning står på schemat. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Huset erbjuder familjerum och 76 rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Aktiv rekreation och härligt sunda bad väntar gästerna i badområdet. På solterrassen finns solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, gymnastik och spa. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett disco.

På boendet finns en restaurang med luftkonditionering, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Lunchen serveras som meny och under kvällarna står valet mellan à la carte och meny. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider