Occidental Alicante

Alicante stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Alicante (ALC): 15.1 km (23 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig i Alicante och ligger ca. en km från sandstranden. Från detta centrala boende är det mycket nära till både nöjen och underhållning. Den närmsta flygplatsen är Alicante (ALC) som ligger ungefär 15 km från boendet.

De 20 enkelrummen och de 65 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på åtta våningsplan och nås lätt med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice och en tvättautomat. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat. För konferenser, föredrag eller sammanträden står två rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp och ett minikylskåp. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Badrummen har dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, gymnastik och spa.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang med luftkonditionering och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider