Skanes Serail & Aquapark

Monastir, Tunisien Flagga - Tunisien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • barnpool
  • uppvärmd pool
  • Bar
  • A/C
  • spa
  • Strand:

Hotellbeskrivning

Läge

När du bor på Skanes Serail vid havet i Monastir har du nära till Flamingo golfbana och Stade Mustapha Ben Jannet. Gård för landsbygdsturism har 4 stjärnor och ligger relativt nära Bourguiba Mausoleum och Ribat i Monastir.

Rum

Känn dig som hemma i ett av de 214 luftkonditionerade rummen med minibar. Rummen har privata balkonger. Tack vare satellit-tv har du all underhållning du behöver. Badrummen har badkar och hårtork.

Nöjen, spa, premiumbekvämligheter

Ägna lite tid åt dig själv med kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Efter ett dopp i en av 2 utomhuspooler eller 2 bubbelpooler kan du varva ned på den privata stranden. Gård för landsbygdsturism har även conciergetjänster, barnpassning (avgift tillkommer) och shopping.

Restauranger

Denna gård för landsbygdsturism erbjuder både all inclusive-priser och priser för rum endast. Mat och dryck på restauranger inom området ingår i all inclusive-priset. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda, middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter. På denna gård för landsbygdsturism kan du äta något gott på någon av deras 3 restauranger eller deras kafé. Koppla av med en drink på deras strandbar, bar vid poolen eller en av 2 barer/lounger.

Bekvämligheter för affärsresenären

Planerar du ett event i Monastir? På denna gård för landsbygdsturism finns det event- och konferensutrymmen på upp till 542 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider