Floria Beach

Alanya, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • meals: All Inclusive
  • built_year: Renoverat 2017
  • transfer_time: 2 timmar
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: klinker
  • distance_beach: 0 m
  • elevator
  • beach_towel
  • nbr_floors: 5
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 102
  • distance_beach: 0 m

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Nyrenoverat hotell på första parkett vid Kleopatrastranden
Floria Beach Hotel har under vintern 2016/2017 genomgått en totalrenovering av hela hotellet. Ett modernt och fräscht hotel med hög standard där både gemensamma utrymmen och rum är dekorerade med vackra, handmålade målningar av den turkiska berömda konstnären, Saim Dursun. Hotellet består av två byggnader och ligger på gångavstånd till Alanyas många shoppingmöjligheter, mysiga restauranger och spännande kulturupplevelse. 

Eftersom att hotellet inte är så stort, har det en trevlig intim atmosfär och det rekommenderas särskilt till vuxna och par som vill slappna av på sin semester.

Floria Beach Hotel har ett fint poolområde med utsikt över Medelhavet, här råder en skön avslappnad stämning. Om du föredrar strand före pool så ligger hotellet direkt på Alanyas bästa strand, Kleopatrastranden, där det finns gott om möjligheter för sol, bad och avslappning. Du kan också spendera dagarna på hotellets terass med läskande dryck i skuggan av gummiträden som omger terrassen.

Du har tillgång till gratis WiFi på hela hotellområdet men kvalitén på uppkopplingen kan variera.

Eftersom att hotellet ligger nära huvudgatan, bör det förväntas en del oljud utifrån, speciellt på kvällarna. Det ligger många småbutiker, restauranger och strandbarer i området.

Gratis solsängar både vid poolen och på stranden
Floria Beach Hotel ligger direkt vid Kleopatrastranden, en av de vackraste stränderna i Alanaya-området. Sanden är finkorning med endast några mindre stenar och vattnet blir snabbt djupt. När det är högvatten blir stranden relativt smal och det kan ibland bli ont om platser. Som gäst på Floria Beach har du tillgång till gratis solstolar och behöver inte oroa dig för trängsel.

Hotellet har ett mysigt litet poolområde där du har möjlighet att slappa i solstolen eller njuta av en uppfriskande drink vid poolen. Du har utsikt över det turkosa Medelhavet från poolområdet, vilket bidrar till den fridfulla stämningen. Hotellets Garden Café ligger nära poolen, om du skulle behöva en kopp kaffe eller en kall drink mellan solningen och badandet.

Under din vistelse på hotellet får du låna pool- och strandhanddukar mot en mindre depostition.

Observera att Kleopatrastranden vetter ut mot Medelhavet och stormliknande vädersituationer kan ta med sig sanden ut i havet. På Floria Beach som ligger direkt ut mot stranden kan detta betyda att sandstranden blir mycket mindre och det kan ta tid innan vågorna återställer stranden så som vi presenterar i hotellets bildgallerier.

Mot betalning

Vattensportsaktiviteter.

All Inclusive för den vuxna publiken
På Floria Beach Hotel ingår All Inclusive i priset. Morgon, middag och kväll serveras läckra internationella rätter i restaurangen i hotellets huvudbyggnad. Här är det fokus på kvalité för kvantitet och smakerna är i fokus. Även glass ingår i All Inclusive-programmet under vissa tider på dagen, bland annat i samband med lunch och middag. Under eftermiddagen finns det snacks att tillgå i Garden Café om hungern skulle göra sig påmind. Det är också här du hämtar kaffe och annan dryck under dagen. 

Alla lokala drycker ingår i priset.

Mot betalning

Färskpressad juice, importerade drycker, särskilda cocktails och öl/vin på flaska samt dryck mellan 23:00 - 10:30 (gäller ej dryck till frukosten).

Missa inte underbara Alanya
Vill du ta en paus från sol och bad så finns det aktiviteter som pingis, dart och beachvolley. Några kvällar i veckan arrangerar hotellet också lite kvällsunderhållning.

Alanya är en av de mest besökta turistorterna i Turkiet och detta är inte utan anledning! Här finns mysiga butiker, en undebar bazar, restauranger och caféer samt ett livligt nattliv med barer och nattklubbar i överflöd. Från hotellet in till Alanyas absoluta centrum är det cirka 3 kilometer och det är enkelt att ta sig hit, antingen via fots eller med en av stans alla taxibilar.

Ljusa och moderna rum
Eftersom att Floria Beach är helt nybyggt får du splitternya, fina rum med modern inredning som går i ljusgrå och blå nyanser. Alla rum har klinkergolv och är utrustade med wifi, balkong, TV, minibar, telefon, individuell air condition, deponeringsbox samt vattenkokare. På rummet finns kaffe, te och en vattenflaska vid ankomst som ingår i All Inclusive, men påfyllning är mot betalning. Badrummen har dusch och hårfön.

Mot betalning

Minibar.

Dubbelrum, 2-3 personer
I dubbelrummet som är ca 21 m² är det plats för upp till tre personer. Här finns antingen två eller tre riktiga sängplatser. Rummen har klinkergolv och är modernt inredda. Badrummen har dush och samtliga rum har balkong. För att boka rummet krävs två fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan bokas med havsutsikt mot ett tillägg.

Följ med på oförglömliga upplevelser!
Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Alanya
Hotellet ligger i Alanya på Turkiets sydkust, som är känt som en av Turkiets bästa och mest populära semesterorter. Staden har en fascinerande historia, många sevärdheter och ett välutvecklat handelsliv med ett överväldigande utbud av spännande butiker som säljer både lokala och internationella varor. Här finns också ett livfullt nattliv med bra restauranger, diskotek, barer och caféer.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider