Kleopatra

Kato Stalos, Grekland Visa karta

7 nätter

Fler faciliteter & avstånd ▼

Faciliteter

  • AC på rummet
  • Reception
  • Värdeskåp på rummet
  • Internet in public area

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

I lugna Kato Stalos, omgivet av en vacker trädgård, ligger lägenhetshotellet Kleopatra. Här kan du njuta av lugnet och ladda dina batterier. Vill du ha mer liv och rörelse är inte inte långt in till Platanias som ligger väster om Kato Stalos. Åker du istället österut kommer du snart till Agii Apostoli och bortom det Chania stad.

Det något äldre lägenhetshotellet Kleopatra ligger med gångavstånd till stranden i Kato Stalos. Utanför hotellet går en liten väg som leder vidare upp till den pittoreska bergsby Pano Stalos, som betyder "Övre Stalos". I omgivningarna finns restauranger, livsmedelsbutik och busshållplatsen för förbindelsen till Chania stad. Kyrkan i Kato Stalos ligger även i närheten av hotellet, och man hör klockorna klämta vid hotellområdet, vilket verkligen ger känslan av att vara i en genuin, grekisk by.

Du surfar med gratis wifi i allmänna utrymmen och hotellets reception har begränsade öppettider. Då hotellet är beläget uppe på en kulle är det en del trappor på hotellområdet samt en backe upp till ingången. Runtomkring hotellet finns lokaltrafik och vid huvudvägen, ca 200 meter bort, är det stark genomfartstrafik.

Visa karta

Karta