Bristol Hotel

Frankfurt am Main, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Frankfurt am Mains flygplats (FRA): 14.8 km (16 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 1600

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är idealt för affärsresenärer och ligger ungefär 1,5 km från Frankfurt am Main centrum med alla dess populära sevärdheter. I närheten finns en tunnelbanestation (ca. 100 m). Till flygplatsen Frankfurt - Frankfurt Internat (FRA) är det 12 km.

De 56 enkelrummen och de 89 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sju våningsplan och nås lätt med tre hissar. Vid 24-timmars-receptionen är in- och ut-checkning möjlig vid alla tider på dygnet. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat. För konferenser, föredrag eller sammanträden står två rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I de flesta rummen finns balkong. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis, basket, squash och spa.

På boendet finns en matsal, en frukostsal och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och en middag á la carte. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider