Kassandra Palace Hotel & Spa

Kassándra, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Kassandra Palace är ett femstjärnigt hotell i orten Kriopigi på halvön Kassandra med ett oslagbart läge på stranden. Det glittrande Egeiska havet sträcker sig vackert längst med hotellets välskötta trädgård.

Det moderna poolområdet breder ut sig framför hotellet och omges av vajande palmer med utsikt över havet. De stilrena solstolarna ramar in poolen, en perfekt plats för avkoppling.

För barnen finns en mindre pool och en utomhuslekplats. I huvudbyggnad finns en internationell miniklubb för barn mellan 4 och 12 år.

Hotellet har ett välutrustat gym och det ordnas även yoga och pilateslektioner under säsongen. Varför inte ta en promenad längst med den vackra stranden?

Rummen på Kassandra Palace är moderna och går i varma toner, alla med balkong. Standardrum är på 24 kvadratmeter ligger i huvudbyggnad har utsikt över omgivningar, havsutsikt mot tillägg. Badrum med badkar.

Deluxrum är på 27 kvadratmeter och för upp till tre personer, badrum med badkar. Familjesuite är på hela 50 kvadratmeter och består av ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett vardagsrum med bäddsoffor. Badrum med badkar.

Kassandra Palace kan du boka med halv eller helpension där frukost och middag serveras i huvudrestaurang i buffetformat. För den som även har lunch inkluderat serveras den i en vacker miljö nära pool och strand. Det finns även fler a la carte restauranger och barer på hotellområdet med modern och stilren inredning samt vackra vyer.

På den vackra stranden finns solstolar och parasoll kostnadsfritt för hotellets gäster.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider