B and B Hotel Napoli (ex Cavour)

Neapel, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Smoke-free
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Cityhotellet erbjuder perfekta förutsättningar för såväl affärsresenärer som för familjer. Hotellet befinner sig i centrala Neaples i ett historiskt präglat kvarter. I närområdet finns goda anslutningar till kollektivtrafiken. Flygplatsen Neapel (NAP) ligger två km från boendet.

Cityhotellet uppfördes 1870. Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett sex-våningshus med sammanlagt 92 rökfria rum och en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. I boendet finns bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice och rumservice. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett wellnessområde med spa finns på hotellet.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, en frukostsal och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider

Recensioner