Rove Healthcare City

Bur Dubai, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Dubai (DXB): 16.9 km (26 mins)
  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 122 km (1 hour 16 mins)

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Rove Healthcare City i Bur Dubai är strategiskt beläget med närhet till några av stadens mest ikoniska historiska platser. Inom räckhåll från hotellet hittar du det pittoreska Al Fahidi-distriktet, Dubais äldsta stadsdel som är ett absolut måste att utforska. Det tar bara några minuter att nå detta område från hotellet, och det ger dig en inblick i stadens rika historia.

Förutom Al Fahidi-distriktet finns också Deira och den historiska Dubaiviken inom bekvämt avstånd. Utforska Dubai Grand Souks slingrande gränder där explosioner av färg och livlighet fångar ditt öga. De gröna och välskötta parkerna ger en avkopplande miljö, och de imponerande stadsvyerna från platser som The Dubai Frame ger dig en känsla av stadens dynamik. Dessutom är grannskapet kring Za'abeel Palace en kunglig närvaro som omger dig under din vistelse på Rove Healthcare City hotel i Bur Dubai.

Det som gör läget ännu mer fördelaktigt är närheten till Sheikh Zayed Road, Dubais huvudmotorväg. Denna viktiga väg är bokstavligen utanför dörren och ger dig möjlighet att enkelt och snabbt nå några av Dubais mest ikoniska sevärdheter. Inom bara 10 minuter når du Downtown Dubai, hem till några av stadens mest imponerande attraktioner som Dubai Mall och Burj Khalifa. Till och med platser som Al Seef ligger inom bekvämt räckhåll. Dessutom är Dubai International Flygplats bara en kort resa bort, vilket gör din resa till och från hotellet smidig och problemfri.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider