Rixos Premium Belek

Belek, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 5 km
  • Flygplats Antalya (AYT): 36.6 km (40 mins)
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2005, renoverat 2017
  • transfer_time: 40 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Klinkers/delvis heltäckningsmatta
  • elevator
  • pool_slides
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 7
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 700
  • all_inclusive

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Elegant och stilfullt hotell med massor av utrymme
Rixos Premium Belek är ett fashionabelt och väldigt stilfullt hotell, och ett av de mest påkostade Nazar erbjuder. Hotellet utstrålar lyx och har en otroligt hög servicenivå. All Inclusive-utbudet är överdådigt, ytterst delikat och även den mest kräsna kommer kunna tillfredsställa sina behov här.

Överallt på hotellet finns stora vidder, gröna omgivningar, lummiga oaser, härliga hängmattor och en trevlig loungestämning. Här finns en imponerande pool samt en fin, 700 meter lång, sandstrand.

För barnfamiljer är Rixos Premium Belek absolut största höjdpunkt att alla gäster får fri tillgång till den fantastiska nöjes- och vattenparken Land of Legends.

Oavsett om du föredrar mer traditionella sportgrenar eller om du har lust och mod att utmana dig själv med mer udda sporter, så är det möjligt på Rixos Premium Belek. Av de mer otraditionella formerna kan nämnas aerial yoga, kangoo jumping samt thaiboxning!

Här finns en smakfull arkad utformad som en parisisk gata med fina butiksfasader och en vacker, målad himmel som drar till sig uppmärksamhet – särskilt när det på himlen börjar ”åska, blixtra och regna” tre gånger om dagen!

Du kan välja att bo i poolsviter, dessa rum ligger i ett lugnt område med rofylld stämning.

Det här hotellet ingår i exklusiva Premium Collection, där du hittar våra absolut finaste och lyxigaste hotell.

Det är möjligt att sy ihop din resa så att du bor fyra nätter på Rixos Premium Belek samt tre nätter på det äventyrliga och sagolika systerhotellet Land of Legends Kingdom. 

Land of Legends Kingdom
Kombinera din vistelse på Rixos Premium Belek med tre nätter på det otroliga Land of Legends Kingdom – ett fantastiskt barnvänligt lyxhotell som ligger mitt i en enorm nöjespark! Nöjesparken stoltserar med häftiga berg- och dalbanor samt attraktioner för stora som små, som ligger sida vid sida med en massa roliga vattenrutschbanor i vattenparksdelen av Land of Legends. Utöver dessa fartfyllda, blöta upplevelser bjuder nöjesparken på riktigt fina shoppingmöjligheter, utsökt mat och vackra kvällsshower. Bara att bo på hotellet är faktiskt en upplevelse i sig! Rummen är de mest fantasifulla och barnvänliga som vi på Nazar någonsin sett, och tillsammans med godisbufféerna, alla lustiga inredningsdetaljer och det stora lekområdet gör de hotellet till en garanterad succé bland barnen. Läs mer om kombinationsresorna och om Land of Legends Kingdom.

Njut av den inbjudande poolen och de skuggiga oaserna
Det finns massor av utrymme och gröna omgivningar vid den stora poolen på Rixos Premium Belek. Även den 700 meter långa stranden med mjuk sand bjuder in till uppfriskande dopp i det böljande blå!

Omkring poolen står stora och behagliga solsängar och vita parasoller. Det finns gott om plats vid både poolen och stranden, och därför känns det aldrig fullt trots att det är många gäster. Här finns härliga hängmattor och skuggiga oaser överallt där du kan slappna av. Kanske med en svalkande drink från baren – det är ju All Inclusive. Hela området utstrålar elegans och avslappnad lyx, och det råder en underbar loungestämning. Det finns också en elegant inomhuspool vid den läckra spaavdelningen.

Vid stranden har det byggts en pir där du kan sola och ta uppfriskande dopp i det turkosa havet. Vill du skämma bort dig själva lite extra kan du hyra en skuggig paviljong med mjuka madrasser och tunna, luftiga gardiner. Här kan du njuta av omgivningarna med stil – och även boka paviljongen med privat butler, som kan ge service dagen lång. Eller varför inte ta en paus i skuggan men en kaffedryck av högsta kvalitet på hotellets Starbucks coffee shop på stranden.

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter, strandpaviljong

Överdådig All Inclusive i vackra omgivningar
Hos Nazar har vi, med vår stora erfarenhet av lyxiga All Inclusive-hotell, provat många makalöst läckra hotellrestauranger – och det är inget tvivel om att Rixos Premium Belek är bland de absolut bästa av dessa. Den kulinariska nivån är hög och utbudet är fenomenalt. Huvudmåltiderna serveras som överdådiga, oemotståndliga bufféer i den stora restaurangen, och det kan vara svårt att bestämma sig för vad man ska välja.

Njut av kvällen och ett glas bubbel på den praktfulla terrassen vid lobbyn. Härifrån har du en vacker utsikt över trädgården och bassängen, som varje kväll har en fin fontänshow.

Lobbyområdet är rentav betagande och bjuder, med sina eleganta myshörnor, in till avslappning och kvalitetstid med resesällskapet. Med inte mindre än nio barer på hotellet finns det goda möjligheter att avnjuta det stora utbudet av drycker av kända märken. Det finns också en cigarrlounge, en shisha-bar, två Starbucks och två patisserier.

Vi kan verkligen rekommendera hotellets food court under semestern. Denna är uppbyggd som en liten gågata, där du kan välja att äta din lunch eller hämta snacks under dagstimmarna. Liksom allt annat på Rixos Premium Belek är det delikat och läckert presenterat, och du kan bland annat äta förträfflig bakad potatis, saftiga burgare, turkiska pizzor och frukt från den exotiska fruktbaren, som serverar portioner med frukt i munsbitsstorlek.

Om du vill äta i extra fina omgivningar och med lite mer intimitet, kan du unna dina smaklökar ett besök på den exklusiva stekrestaurangen, som ligger i Rixos Premium Beleks frodiga trädgård. Det finns även ytterligare tre à la carte-restauranger som serverar, italienskt, asiatiskt och grekiskt. Dessa kan besökas en gång vardera per vistelse, kom bara ihåg att boka bord i god tid då de är väldigt populära.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Mot betalning

À la carte-restaurangerna utöver det inkuderade besöket en gång per restaurang

Fri tillgång till Land of Legends
Den internationella barnklubben på Rixos Premium Belek har ett stort, härligt område med massor av plats och utrymme där barnen kan busa, leka och mysa med sina nya vänner. Under dagen arrangeras olika kreativa aktiviteter och roliga lekar. Utöver en lekplats finns här också en rolig hinderbana, som barnen kan pröva sina krafter i, samt en härlig fotbollsplan, där barnen kan spendera många timmar med att utmana sig själva och kamraterna.

I barnklubben finns också en övertäckt, skuggad barnpool med ett par mindre, populära rutschbanor.

Land of Legends

Det för barnfamiljer absolut största och mest populära dragplåstret på Rixos Premium Belek är dock den fria tillgången till den fantastiska nöjes- och vattenparken Land of Legends.

Många gånger dagligen går en dubbeldäckarbuss till Land of Legends, som ligger endast 10-15 minuters bussfärd från Rixos Premium Belek.

Nöjesparken är ofattbart välgjord, och kort sagt finns här så ofantligt mycket att göra, att en dag förmodligen inte räcker! Som gäst på Rixos Premium Belek kan du fritt besöka parken så många gånger du vill under semestern.

Vilken slags sport föredrar du?
Det är svårt att inte bli överväldigad av faciliteterna och utbudet av sportaktiviteter på Rixos Premium Belek. Här finns fotboll, tennis, jiu-jitsu, yoga, TRX, pilates, crossfit, Zumba samt spinning, och av de mer otraditionella sporterna kan nämnas aerial yoga, kangoo jumping, paddleboard yoga, muy thai-kickboxning, tai chi samt tabata!

Det finns ett fint gym med flera olika maskiner och vikter. Med inte mindre än 18 professionella tränare och 24 timmars öppet kommer även de mest aktiva träningsentusiasterna klappa händerna av begeistring. Här finns också flera platser där du kan träna utomhus i de gröna, och har möjlighet att prova aerial yoga, TRX, Zumba och meditation.

Om du inte är ute efter strikt träning, utan bara lite aktiviteter, så finns både boccia, bordtennis, beachvolleyboll och basketplan. Rixos Premium Belek ligger i Belek, så det kommer pirra av iver i golfentusiasterna över att få ta sig ut och prova de många berömda banorna i området.

I den nedre våningen av den stora lobbyn finns en imponerande shoppingarkad med exklusiva märkesvaror. En del av arkaden är inredd som en charmerande parisisk gata med fina butiksfasader. Tankarna leds snabbt till Las Vegas tack vare den fina, målade himlen som tornar upp sig över arkaden och drar till sig uppmärksamhet. Här regnar det faktiskt tre gånger om dagen – och det är en upplevelse i sig att se effekterna på himlen när det ”åskar, blixtrar och ösregnar” över arkaden!

Här kan du också beställa en kopp cappuccino från kaffebaren och plocka några läckra, hemgjorda kakor, macarons eller praliner från det mysiga patisseriet – och kanske en färgglad klubba eller rosa sockervadd till barnen?

Flera kvällar i veckan erbjuds underhållning och shower vid den stora utomhusscenen, så inte heller på kvällarna kommer du ha tråkigt.

Mot betalning

Tennisundervisning, simträning, fotbollsträning och golf.

Eleganta rum
Rummen på Rixos Premium Belek är eleganta och stilfullt inredda i ljusa nyanser och med fina detaljer. Det lyxiga välbefinnande du njuter av på hotellet lyser också igenom i rummen, som alla har tv (som är väldigt elegant inbyggd i en spegel), minibar som fylls dagligen, te- och kaffefaciliteter, morgonrock, badtofflor (barn får särskilt utvalda sådana), wifi, central luftkonditionering, sminkspegel, hårfön, heltäckningsmatta och marmorgolv, safety box, skrivbord samt balkong. Som en extra förmån finns kuddmeny, så att du kan välja bland olika kuddar utefter vad som behagar dig.

Dubbelrum, 2-3 personer
I dubbelrummet på 37 m² finns två riktiga sängplatser och två extrasängar, som mäter 190x90 cm. Det är möjligt att, mot ett tillägg, boka rummet med havsutsikt. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna samt ett barn, och det är möjligt att få barnpris på ett barn. Rummet kan, mot ett tillägg, bokas som enkelrum.

Familjesvit för fyra personer, 3-4 personer
I den trevliga familjesviten på 49 m² finns två sovrum med två riktiga sängplatser vardera, och alltså totalt fyra sängplatser. Rummet kräver minst tre fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få barnpris på ett barn.

Familjesvit för sex personer, 3–6 personer
I den trevliga familjesviten på 74 m² finns fyra riktiga sängplatser och en extrasäng som mäter 200x110 cm. Rummet kräver minst tre fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få barnpris för två barn.

Poolsvit övervåning, 2-4 personer
De läckra poolsviterna ligger i ett lugnt område bredvid huvudbyggnaden. Med 64 m² har ni gott om plats. Det finns två sovrum med två riktiga sängplatser vardera, och här finns två badrum. Det ena rummet, som är avsett för barn, är fantasifullt inrett i samma stil som på Rixos Premiums systerhotell Land of Legends Kingdom.

Eftersom rummet ligger på andra våningen har det ingen direkt pooltillgång, men det är bara att gå ner för trappan så har du möjlighet att njuta av den inbjudande poolen. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få två barnpriser.

Avslappnad och med ny energi
Rixos Premium Belek har ett otroligt läckert spa, och du bör verkligen unna dig själv en skön behandling här. Den genomtänkta stilen med mosaik och trevliga avslappningshörn med kuddar i kulörta färger leder tankarna till mellanöstern. Oavsett om du är ute efter en avslappnande massage, en uppfriskande ansiktbehandling, kosmetisk eller terapeutisk behandling så kan den professionella och serviceinriktade personalen hjälpa dig.

Mot betalning

Behandlingar.


Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Pool- och strandhanddukar ligger naturligvis redo till dig på rummet vid din ankomst.

Vattenparkerna på våra hotell håller öppna under högsäsongen. Vissa hotell kan ibland ha kortare öppettider i sina vattenparker precis i början eller slutet av högsäsongen. Vissa vattenparker öppnar senare under säsongen än själva hotellen. Hotellen bestämmer själva vilka öppetider deras egna vattenparker har och håller dem ofta öppna under specifika tider på dagen. Varje enskilt hotell kan ändra öppettiderna i vattenparken med kort varsel utan att meddela Nazar. Vattenparkerna kan även hållas stängda vid dåligt väder eller vid för få antal gäster. För mer detaljerad information om just ditt hotells vattenpark hänvisar vi till hotellets egen hemsida.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider