Hotel Incoronato

Tropea, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 200 m
  • DistanceToBeach: 200 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/italien/kalabrien-syditalien/capo-vaticano-tropea/hotel-incoronato/
  • DistanceToTown:

Recensioner

| 3,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Enkelt trestjärnigt hotell med en bra belägenhet
Hotel Incoronato är ett enkelt trestjärnigt hotell med en bra belägenhet. Du tar dig enkelt till sandstranden som enbart ligger 200 meter från hotellet och väl här kan du nyttja hotellets egna och kostnadsfria solstolar. Skulle du vara trött efter en dag på stranden erbjuder hotellet gratis shuttleservice till och från stranden så att du kan komma utvilad tillbaka till kvällens middag. På Hotel Incoronato bor du nämligen med halvpension i grundpriset där såväl vatten som vin dessutom är inkluderat till din middagsmåltid. Se fram emot lata och avkopplande dagar i Kalabrien när du bor på Hotel Incoronato.

Faciliteter
På Hotel Incoronato finns en svalkande pool för dina varma sommardagar i Kalabrien. Här kan du ta ett dopp när du behöver en paus från solen. Är du en sann soldyrkare finns solsängar uppställda på hotellets poolområde. Föredrar du att ligga i skuggan kan du lägga dig under ett av poolområdets parasoller. Om du föredrar att känna sand mellan tårna och att bada i öppet hav kan du promenera det korta avståndet på 200 meter till den omtyckta sandstranden Groticelle. Skulle 200 meter kännas som en lång väg att vandra efter en heldag i värmande sol erbjuder hotellet gratis shuttleservice till och från stranden under högsäsongen. Nere vid stranden har hotellet dessutom egna gratis solsängar (2 solsängar per rum) och parasoll som du kan nyttja. Om du behöver låna poolhanddukar erbjuder hotellet den servicen mot en kostnad av ca 3 euro per handdukar, per dag eller ca 15 euro per handduk, per vecka. 

Restauranger
Hotellet har en charmig och inbjudande restaurang där du äter dina inkluderade måltider. Bokar du helpension plus kan du avnjuta frukost, lunch och middag på hotellet. Bokar du halvpension plus äter du frukost samt lunch eller middag på hotellet beroende på vad som passar dig bäst för den aktuella dagen. Vid middagen ingår bordsvatten och vin.

Aktiviteter
Om du har hyrt en bil för din semester i Kalabrien för att kunna åka på egna upptäcktsfärder erbjuder hotellet gratis parkering (begränsat antal). Vill du upptäcka Kalabrien, men inte med hjälp av en hyrbil erbjuder hotellet gratis shuttle service till tågstationen Ricadi som ligger en kilometer från hotellet. Härifrån kan du enkelt ta dig till de närmsta större grannorterna för att upptäcka dessa. Vill du planera inför ditt besök i en grannort och kolla upp var ortens bästa gelato (glass) säljs kan du använda hotellets gratis wifi som finns tillgängligt på hotellets alla allmänna områden.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider