Golden Bay lägenheter

Agii Apostoli, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 0 m
  • Pool
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/grekland/kreta/agii-apostoli/lagenheter-golden-bay/
  • DistanceToTown: 4,5 km, Chania
  • DistanceToBeach: 0 m

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Golden Bay ligger direkt på stranden i sköna Agii Apostoli. Här bor du verkligen på första parkett utmed en av Chaniakustens bästa stränder. Faktum är att Golden Bay har ortens absolut bästa läge. Det trevliga poolområdet, som också inkluderar barnpool, ligger närmast stranden tillsammans med den läckra poolbaren som har fantastisk utsikt över havet. På stranden nedanför finns inbjudande solstolar och parasoller (mot avgift). Avståndet in till Chania är bara dryga fyra km och till kustens största turistort, Platanias, är det c:a 7 km.

Hotellet har lägenheter med ett eller två sovrum. Alla lägenheter är modernt inredda och har luftkonditionering (avgift), kylskåp, ett litet pentry och antingen balkong eller terrass. På hotellet finns en minimarket med de nödvändiga varorna och en pool/snackbar som serverar kylda och varma drycker samt lättare snacks. På nära gångavstånd finns flera trevliga restauranger och barer.

Golden Bay passar alla typer av resesällskap, såväl par som barnfamiljer. Du bor skyddat längs stranden och har allt du kan önska dig inom behagligt gångavstånd. Närheten till Chania är naturligtvis ett stort plus. Många väljer att flera gånger under veckan åka in till staden under kvällstid för att här njuta av det stora utbudet av bra restauranger och barer, särskilt i det trevliga hamnområdet. Chania har västra Kretas bästa shopping och många trevliga boutiquer med ett stort utbud av souvenirer, kläder och annat.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider