Kirman Sidera Luxury & Spa

Okurcalar, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 25 km
  • Internet
  • Distance Centre: 2kmAlanya33kmSide25km

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

❝Elegant resorthotell för hela familjen

Kirman Sidera Luxury & Spa är ett 5-stjärnigt hotell med en elegant atmosfär och många faciliteter. Hotellet är perfekt för familjer och par som vill ha All Inclusive, pooler, vattenrutschbanor, spa-center och mycket mer. Vad ni än väljer kommer ni få manga minnesvärda stunder med hela familjen.

Poolområdet lockar till både avkoppling och lek för hela familjen. Här finns två stora pooler för sköna simturer och en separat pool med vattenrutsbanor. De allra yngsta gästerna kan leka och plaska i barnpoolen. Här finns också tid för avkoppling i skuggan på en solstol under ett parasoll bland svajande palmer. Från poolområdet är det direkt tillgång till hotellets privata strand där du kan lata dig under ett parasoll när du inte svalkar dig i Medelhavets vågor eller badar från badbryggan. 

Hotellets animationsteam anordnar roliga aktiviteter och tävlingar under dagen, och på kvällen är det underhållning i amfiteatern. Dessutom erbjuder hotellet faciliteter som en biograf, gym och möjlighet till avkoppling och skönhet i SPA-centret mot avgift.

Måltiderna kan avnjutas i hotellets bufférestaurang eller i en av hotellets tre A'la carte-restauranger. Du hittar också flera olika barområden på hotellet, så det finns gott om möjligheter att njuta av en förfriskning under dagen.

Hotellet ligger inom gångavstånd från Okurcalar med butiker och kaféer, 33 km från Alanya och 25 km från den historiska staden Side.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider