Adelais

Maleme, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Distans

  • Distance center: 500mKolimbari25kmChania20kmm

Hotellbeskrivning

❝ Mysigt hotell i grönskande omgivningar

Beläget i vackra och grönskande omgivningar ligger det mysiga hotellet Adelais. Hotellet är byggt i traditionell grekisk stil i flera tvåvåningsbyggnader och här trivs både par och familjer som vill bo i lugna omgivningar. Vissa av byggnaderna ligger runt poolområdet och andra i en annexbyggnad på andra sidan vägen.

Hotellet har två härliga poolområden för sköna simturer och en gräsmatta med solstolar och parasoll för den som vill lata sig i skuggan. De allra minsta gästerna har en egen separat barnpool att plaska och busa i. Stranden ligger en kort promenad från hotellet där ni kan njuta av långa dagar i solen och svalkande bad i det glittrande havet.

I området runt hotellet ligger några restauranger och ett snabbköp. Lockar den mysiga hamnstaden Chania med ett större utbud av restauranger och butiker är det enkelt att ta sig dit med taxi eller buss. Hotellet anordnar underhållning under högsäsong med kretensisk afton, grillkväll eller karaokekväll ett par gånger i veckan.

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn mot en avgift. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är mycket dålig och att det kanske inte är möjligt att streama filmer och liknande.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider