Ixian Grand Suites

Ixia, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • hotell för vuxna
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • meals: Frukost, halvpension eller All Inclusive
  • built_year: 2008, renoverat 2017
  • transfer_time: Cirka 30 minuter
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Klinkers
  • distance_beach: 0 meter
  • elevator
  • wellness
  • beach_towel
  • credit_card: Visa, MasterCard, Amex
  • room_ac
  • nbr_rooms: 95
  • distance_beach: 0 meter

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Exklusivt boutique-hotell för vuxna livsnjutare
Våra gäster har länge efterfrågat ett vuxenhotell och vi är nu mycket stolta över att kunna presentera Ixian Grand Suites, där man ska vara minst 16 år gammal. Här bor du i härliga omgivningar med blå himmel, turkost hav och gröna gräsmattor som kuliss och på hela hotellområdet råder en lugn och avslappnad känsla och en vuxen karaktär.

Du checkar in i en separat VIP-reception och beger dig sedan till de vackra rummen som ligger utspridda bland gräsmattorna. Rummen har en tydlig känsla av nordisk design och minimalism och de flesta rumstyper har direkt tillgång till pool. Här känner du dig verkligen som en VIP och den moderna och lyxiga stilen går igenom allt från poolområdet till rummen och restaurangerna.

Du väljer själv mellan frukost, halvpension och All Inclusive, och oavsett vad du väljer så väntar ljuvliga smakupplevelser i vackra miljöer på dig. Hotellet ligger i den mysiga semesterbyn Ixia, endast sex kilometer från Rhodos stad och allt vad det har att erbjuda i form av shopping, kultur och nöje.

Dessutom är det endast cirka en halvtimmes transfer vilket innebär att du kan ställa om till semesterläge snabbare! Tänk dock på att visst ljud från flyg nära flygplatsen kan uppfattas på hotellet.

Stilrent poolområde med slående utsikt
Hotellet ligger direkt vid stranden och från hela poolområdet bjuds du på en fantastisk utsikt över det alldeles klara och turkosa vattnet. Stranden är en klapperstensstrand och det blir snabbt djupt. Mellan den stilrena poolen och stranden finns en härlig gräsmatta med massor av solsängar och parasoller, där solsugna semesterfirare njuter till fullo. Det finns två stora pooler, en med färskvatten och en med saltvatten.

Poolbaren serverar ett brett utbud av drycker, både med och utan alkohol, med det fantastiskt vackra havet som kuliss. Handduk till pool och strand lånas kostnadsfritt på hotellet.

Välj själv hur, när och var du vill inta dina måltider!
Frukost ingår i priset, och du kan välja att boka till antingen halvpension eller All Inclusive.

Frukost serveras som buffé i Alazonia, en stilfull och modern restaurang som är exklusiv för gästerna som bor på denna del av hotellet. Här får du häftig inredning och en vacker utsikt över havet. Du kan också välja att få din frukost serverad på ditt rum. Varför inte avnjuta den på balkongen med benen dinglandes i din egen pool och med de vackra omgivningarna som kuliss?

Lunchen serveras à la carte vid poolbaren, och här serveras både grekiska och internationella specialiteter.

Kvällens middag serveras också i den fina restaurangen Alazonia, om du inte väljer att bege dig till huvudrestaurangen för systerhotellet, som du som gäst här har obegränsad tillgång till. Du kan också välja att inta middagen i en av de två temarestaurangerna, med vacker live musik spelad i bakgrunden. I mån av plats kan du besöka dem en gång vardera, kom bara ihåg att boka bord senast en dag efter du anländer på hotellet. Som ett fjärde alternativ kan du också välja att få den serverad till ditt rum.

Vill du ha en uppfriskande drink mellan måltiderna ska du bege dig antingen till poolbaren eller till lobbybaren, som båda har öppet både under dagen och under kvällen. Det serveras snacks och sötsaker under eftermiddagen vid poolbaren, perfekt när du vill ha en liten paus från solen.

Det finns en klädkod på hotellet som innebär att man bör se välvårdad ut, inte ha på sig sportkläder och under middagsserveringen förväntas män ha på sig långbyxor och stängda skor.

Slappna av i lyxiga omgivningar
Om du skulle vilja ha lite omväxling från det vackra poolområdet och den fantastiska utsikten, väntar ännu mer avslappning i det vackra wellnesscentret. Här kan du träna i gymrummet, simma ett par längder i den fina inomhuspoolen, besöka det turkiska badet hamam eller avnjuta en behandling.

Som gäst på Ixian Grand Suites har du även tillgång till faciliteterna på systerhotellet som ligger precis bredvid, till exempel biljard och spelrum. Kostnadsfritt wifi finns på hela hotellområdet och vid rummen. Hotellet arrangerar dessutom ibland vattengympa, vinprovning, matlagningskurser och temakvällar. Vissa dagar kan du följa med en i personalen på upptäcktsfärd i närområdet.

Du har endast sex kilometer till Rhodos stad, en av de mysigaste städerna kring hela Medelhavet! Gamla stan bjuder på mysiga butiker, gulliga restauranger och fina sevärdheter.

Mot betalning

Besök i wellnesscentret och behandlingar, biljard, spelrummet.

Eleganta rum med direkt tillgång till pool
Här bor du i fina rum för två personer, en perfekt romantisk tillflyktsort! Rummen ligger utspridda bland härlig grönska och de allra flesta rumstyper har direkt tillgång till privat eller delad pool. Lyxkänslan är hög och komforten likaså. Inredningen känns nordisk med sina ljusa färger och minimalistiska design.

Alla rum har klinkers, central luftkonditionering, minibar, deponeringsbox, Nespresso-maskin och tv. På badrummen finns antingen duschkabin eller jacuzzi (läs mer under respektive rumstyp) samt hårfön.

Mot betalning

Innehållet i minibaren.

Dubbelrum, 2 personer
Detta rum är på cirka 30 m² och här finns två riktiga sängplatser. Här kan bo två fullt betalande, varken mer eller mindre. Här får du en balkong med utsikt över trädgården och en jacuzzi.

Dubbelrum med pool, 2 personer
Detta rum är cirka 33 m² och här finns två riktiga sängplatser. Här kan bo två fullt betalande, varken mer eller mindre. Istället för en balkong så börjar poolen (antingen privat eller delad med andra) direkt utanför dörren, så det är bara att hoppa direkt i! På badrummet finns duschkabin.

Deluxerum med privat pool, 2 personer
Detta rum är cirka 45 m² och här finns två riktiga sängplatser. Här kan bo två fullt betalande, varken mer eller mindre. Här bor du på markplan och här får du en alldeles egen pool, soldäck och solsängar. På badrummet finns en jacuzzi eller en duschkabin.

Deluxerum Superior med pool, 2 personer
Detta stora rum breder ut sig på inte mindre än cirka 60 m² och här finns två riktiga sängplatser. Här kan bo två fullt betalande, varken mer eller mindre. Här bor du längst ner mot stranden, och om du hamnar på markplan har du direkt tillgång till en stor delad pool, ett eget soldäck och solsängar. Hamnar du däremot på andra våningen får du en egen pool, och även här ett däck med solsängar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider