Alkion Hotel

Kassándra, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 500 m
  • Flygplats Thessaloniki (SKG): 82.2 km (57 mins)

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Mysiga Alkion hotell ligger på en höjd och blickar ut över det glittrande och klarblåa vattnet och omges an en frodig och grönskande natur. Vill du uppleva den charmiga Kriopigidbyn med sina gamla tavernor och butiker är den bara en kort promenad bort.

Hotellets trädgård omger ett härligt poolområde som bjuder på utsikt och avkoppling i skuggan av ett parasoll i en av moderna solstolarna. För familjer med små barn finns en egen, separat plaskpool där de yngsta kan ha kul och leka. Här finns även en liten poolbar där dryck enklare snacks kan beställas under dagen.

Rummen på Alkion hotell är ljusa och luftiga med modern inredning. Studiorum är på minst 30 kvadratmeter och har antigen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Standardlägenheten på 35 kvadratmeter består av ett större rum med plats för upp till fyra personer. Familjesuit har två sovrum och ett gemensamt badrum, här får plats upp till fem personer. Alla rummen har antigen badkar eller dusch samt utsikt över antigen det lummiga poolområdet eller hav.

Nerför en backe hittar du en vacker strand med blandad sand och småsten. Med dess kristallklara vatten och salta bris är det en idyllisk plats att bada och njuta av grekiska sommardagar. Parasoller och solstolar kan hyras, och en taverna serverar läckra grekiska rätter när du blir hungrig.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider